Toimitusehdot

Ilmainen toimitus SmartPOST automaattiin tai postiin yli 60€ tilauksiin..

1. Lähetykset toimitetaan hyvin pakattuna, huomiota herättämättä.

2. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.

3. Kaikkien tilausten toimitusaika on 2-5 arkipäivää. Tuotteet toimitetaan, joko Suomen varastosta tai suoraan Euroopan varastosta.

4. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä verkkokaupan asiakaspalveluun joko sähköpostitse info@omenamato.fi tai sivuston lomakkeella.

5. Omenamato.fi ei vastaa, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Omenamato.fi vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

6. Ilmainen toimitus yli 60 euron tilauksiin.

7. Toimitustavat
- Nouto postin toimipisteistä ja pakettiautomaateista, hinta 4,90 €
- Toimitus suoraan kotiovellesi (DHL), hinta 11,90 €

8. Maksutavat
Verkkopankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Pankki, Säästöpankki / Aktia, Nooa, Handelsbanken, Ålandsbanken, Tapiola ja S-pankki, sekä yleisimmät kortit.

9. Maksupalvelutarjoaja
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

10. Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

11. Palautusoikeus ja tuotevaihdot
Tuotteilla on täysi 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen ja pakkauksen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen info@omenamato.fi tai verkkosivun lomakkeella. Sama palautusoikeus koskee vioittuneita tuotteita tai mikäli olette saaneet muuten virheellisen toimituksen. Toimituskuluja ei tällöin tarvitse maksaa.
Pyydämme ilmoituksessanne kuitenkin ystävällisesti ilmoittamaan:
Palautuksen syyn (mikäli viottunut tai väärä tuote)
Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)
Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai toivotteko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle (ja hyvitämme mahd. erotuksen).Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron IBAN-muodossa.

12. Reklamaatiot
Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta sähköpostitse osoitteeseen info@omenamato.fi tai verkkosivun lomakkeella.

13. Tilauksen peruminen
Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen info@omenamato.fi tai verkkosivun lomakkeella. Yleensä ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös Omenamato.fi pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaan tilille.

14. Vastuu käytöstä
Kaikkien tuotteiden käyttö tapahtuu asiakkaan omalla vastuulla. Asiakas on velvollinen perehtymään tuotteiden käyttöohjeisiin. Omenamato.fi ei vastaa vahingoista, jotka ovat aiheutuneet tuotteiden epäasiallisesta käytöstä. Mikäli tuotteiden käytön suhteen on mitään kysyttävää, ota yhteyttä. Autamme mielellämme.

15. Yhteystiedot
Omenamato.fi / Pepeco Ky
Kuokkamaantie 55 LH 1
33800 Tampere
sähköposti: info@omenamato.fi
tech
verkkokaupan maksutavat