MISS BI - pink I white

Etusivu > POISTOTUOTTEET > Vibraattorit - akku

MISS BI - pink I white
MISS BI - pink I white
MISS BI - pink I white
MISS BI - pink I white
MISS BI - pink I white
MISS BI - pink I white
Valmistaja
FUN FACTORY
EAN
4032498802541
Varastossa
  
1 kpl
Toimituskulut alk.
Toimitusaika alk.
3-7 pv
69,90 €
norm.
109,90 €
kpl

TUPLAA HAUSKUUS

- Kaksoisstimulaatio klitorikselle ja G-pisteelle
- Kaksi erillistä moottoria varressa ja levennyksessä
- Leveä, taipuisa levennys klitorisstimulaatioon
- Kaareva varren pää G-pisteen hierontaan
- Lyhyempi – ihanteellinen pituus kaksoisstimulaatioon
- Täyttävä – paksumpi alemmasta päästä

VIBRAATTORI – ORGASTINEN UNELMA KLITORIKSELLE JA G-PISTEELLE

MISS BI – Vibraattori yhdistää ilmiömäisen klitorisstimulaation suoraan G-pisteeseen ohjattuihin, kiihottaviin värinöihin. Kaksi erikseen säädettävää moottoria takaavat kliimaksisi! Intensiivisen kehitysvaiheen ja lukuisten testien jälkeen loimme muodon, joka on sekä joustava että hienosäädetty miellyttämään naisen anatomiaa. Kaareva pää hieroo G-pistettä kokonaan asetettuna samalla, kun joustava ja leveä jatke värisee klitoristasi ja häpyhuuliasia vasten. Lelun paksumpi, alempi pää rikastaa kokemuksen tarjoten miellyttävän täyttymyksen tunteen.

- Täydellinen ote, kiitos LOOP-kädensijan
- Korotetut napit miellyttävään hallintaan
- Voidaan ohjelmoida alkamaan lempiasetuksillasi
- Näppäinlukitus turvallista kuljetusta varten
- Turvallinen myös anaalileikkeihin
- QuickSTOP FUN-napin painalluksella
- Akun lataustason osoitin
- Uudelleenladattava
- 100% vedenkestävä
- Lääketiedetasoista silikonia
- Valmistettu Bremenissä, Saksassa

MISS BI – Tuplaa HAUSKA. Sinun kliimaksiasi varten.

Orgasmi taattu! Moottori 1 klitorisstimulaattorissa ja moottori 2 lelun kompaktissa varressa lähettävät klitoriksesi, G-pisteesi ja vaginasi ekstaasin aalloille. Päätä, mistä värinänopeuksien ja -kaavojen yhdistelmistä pidät ja anna MISS BI:n tallentaa ne napin painalluksella.

MISS BI:n kaareva silikonivarsi ja äärimmäisen joustava pidennys sopivat naisen vartaloon kuin vaatturin valmistama hanska. Kun se on asetettu, G-pistettä, häpyhuulia ja klitorista stimuloidaan samanaikaisesti. Pieni neuvo: näytä kumppanillesi, mitä MISS BI tekee sinulle. Hän tulee olemaan koukussa!

Kirkkaan värisenä sen siluetti on viettelevä naisellisin kurvein. MISS BI pyyhkäisee sinut villille 50-luvulle, jossa lainehtivat alushameet symboloivat uudesti löydettyä naisellisuutta ja ilma on paksuna kapinoivasta voimasta sekä vastustamattomasta rock ‘n’ rollin ja seksin vetovoimasta.

Ennen kaikkea MISS BI on luotettava ja helppokäyttöinen, jotta voit antaa mielesi vaeltaa fantasioiden ja löytöjen pariin. Suunniteltu käytettävyys mielessä, kaksi voimakasta, mutta hiljaista moottoria ovat intuitiivisesti hallittavissa PRESS FUN TO PLAY -hallintapaneelin kolmen korotetun napin ansiosta. Vaikka liukastetta käytettäisiin paljon, lelu pysyy turvallisesti ja ergonomisesti kädessä – aseta etusormesi yksinkertaisesti LOOP-kädensijaan. Näppäinlukitus, QuickSTOP-toiminto ja akun lataustason osoitin viimeistelevät tämän vaikuttavan saksalaisen tuotteen. MISS BI on uudelleenladattava, 100% vedenkestävä ja turvallinen anaalileikkeihin. Hypoallergeeninen, lääketiedetasoinen silikoni on helppo puhdistaa ja taatusti pehmennin-vapaa.

tech
tech
verkkokaupan maksutavat