JAZZIE - black

Main Page > Clearance > Vibraattorit - paristo

JAZZIE - black
JAZZIE - black
JAZZIE - black
JAZZIE - black
JAZZIE - black
JAZZIE - black
Manufacturer
FUN FACTORY
EAN
4032498185088
Stock amount
  
1 pc
Delivery costs from
Delivery time from
3-7 days
14,90 €
orig. price
24,90 €
pcs

MÄÄRÄÄ RYTMI!

- MiniVIBRATOR
- Siro muoto “SlimVIBE“
- Struktuoitu silikonisuojus intensiiviseen stimulaatioon
- Yksi värinätaso täynnä himoa
- Paristokäyttöinen
- Helppokäyttöinen “EASY TWIST“ -toiminnolla
- 100% vedenkestävä
- Parasta FUN FACTORY -laatua niille, joilla on tiukka budjetti!

JAZZIE – NUORI JA VILLI

Korkealla laadulla on aina hintansa? JAZZIE on paras todiste siitä, ettei tämä aina pidä paikkaansa. Korkealaatuisesta, lääketiedetasoisesta silikonista valmistettu, sopivan voimakkaalla ja laadukkaalla moottorilla varustettu, Saksassa valmistettu, tyylikkäästi muotoiltu paristokäyttöinen MiniVIBRATOR tyydyttää laihduttamatta lompakkoasi. Ainutlaatuisen sopiva hinta ja siro muoto tehokkaalla struktuoinnilla tekee JAZZIE:sta täydellisen peruslelun jokaiselle penninvenyttäjälle, joka ei kuitenkaan halua suoristaa laadun mutkia sängyssään.

Tällä voimakkaalla paristokäyttöisellä MiniVIBRATOR:lla on rytmi veressään ja todellisen maestron tavoin se tyydyttää paitsi käyttäjät, myös budjettitietoiset korvat.

- MiniVIBRATOR
- Siro muoto “SlimVIBE“
- Soveltuu erittäin hyvin kapeasti rakentuneille naisille
- Struktuoitu silikonisuojus intensiiviseen stimulaatioon
- Keskikokonein SlimVIBE
- Yksi värinätaso täynnä himoa
- Voimakas moottori
- Paristokäyttöinen kahdella AA-paristolla
- ÄLÄ poista paperia paristokotelosta!
- Valmis käytettäväksi! Helppokäyttöinen “EASY TWIST“ -suojus, joka on valmistettu vartaloystävällisestä ABS-muovista
- 100% vedenkestävä
- Silkkinen, lääketiedetasoinen silikoni miellyttävän joustavalla lelun päällä – hellävarainen vartalolle sekä tuoksuton
- Helppo puhdistaa TOYCLEANER:lla, joka on erityisesti valmistettu silikonileluja sekä genitaalialueiden puhdistusta varten, tai vedellä ja miedolla saippualla
- Valmistettu Saksassa
- Parasta FUN FACTORY -laatua niille, joilla on tiukka budjetti!
- Ihanteellinen perusvibraattori
- Värit: musta ja pinkki
- Koko: 7.0 in., Ø 1.2 in.

JAZZIE:lla on rytmi veressään ja se tehostaa takuuvarmasti rakkauselämääsi. Nuori, villi ja aina valmis henkeäsalpaavaan sooloon, se on täydellinen kumppani fantasiantäyteiseen improvisointiin kesken hiljaisten ja kovaäänisten hetkien lakanoissa – mutta se ei koskaan ahnehdi kaikkia aplodeja ja on tyytyväinen jakaessaan valokeilan. Kätevän muotonsa ansiosta JAZZIE lähtee mielellään kiertueelle todistaakseen kykynsä inspiroivimmissa paikoissa. JAZZIE on valmis käytettäväksi koska ja missä tahansa vain yhdellä paristolla, ja kiitos erityisen sulkijasinetin, se löytää oikeat sävelet myös veden alla. Vallankumouksellisen helppo hallinta “EASY TWIST” -suojuksella sekä lyömättömän kiivas värinätaso antaa sinun pyyhkiytyä hetkeen kokonaan. Kumppanin kanssa tai soolona, JAZZIE hemmottelee sisältä ja ulkoa kuin todellinen artisti, eikä jää odottelemaan encore-pyyntöä! Hienovaraiset harjanteet ohuen silikonivarren ympärillä tekevät tästä kestävästä MiniVIBRATOR:sta todellisen katseenvangitsijan. Ilkikurisen mustana ja omalaatuisena pinkkinä, se saa taatutsti bändäreitä hinattavaksi. Ne, jotka pääsevät tutustumaan JAZZIE:en voivat sanoa hyvästit tylsyydelle. Kutsu hänet tänään treffeille esileikin kera ja jää koukkuun hänen hulluun elämäntyyliinsä.

tech
tech
verkkokaupan maksutavat