SHARE - baby rose

Main Page > Clearance > Pariskunnille

SHARE - baby rose
SHARE - baby rose
SHARE - baby rose
SHARE - baby rose
SHARE - baby rose
SHARE - baby rose
Manufacturer
FUN FACTORY
EAN
4032498244389
Stock amount
  
1 pc
Delivery costs from
Delivery time from
3-7 days
49,90 €
orig. price
74,90 €
pcs

SUURIMMAT NAUTINNOT JAETAAN

- Tupladildo
- Miellyttävä käsiteltävä
- Vaginan sisäinen ja anaalinen stimulaatio
- Helppo asettaa
- Tyydyttää sekä aktiivisen että passiivisen kumppanin
SHARE – JAETTU NAUTINTO, TUPLAA HAUSKUUS

Tupladildo SHARE:n avulla parit voivat jakaa jännittäviä hetkiä ja kiivetä yhdessä ekstaasiin. Pehmeä, korkealaatuinen silikoni tekee asettamisesta ja stimulaatiosta aistikkaan ja helpon kokemuksen. Kaikki FUN FACTORY:n dildot ovat joustavia, tekemättä kuitenkaan kompromissia tarvittavassa kiinteydessä. Ne ovat hellävaraisia vartalolle, helppoja huoltaa ja hypoallergeenisia. Lisäksi ne on valmistettu 100% lääketiedetasoisesta silikonista.

- Tupladildo SHARE keskivertokäyttäjälle
- Vaginan sisäinen ja anaalinen stimulaatio
- Helppo asettaa
- Kauhamainen pohja miellyttävään pitoon
- Joustava silikoni sallii liikkumisen vapauden
- Voimakas, luonnollinen muoto
- Great for pegging
- Soveltuu valjaiden kanssa käytettäväksi
- Valmistettu 100% lääketiedetasoisesta silikonista
- Hypoallergeeninen, helppo puhdistaa
- Valmistettu Saksassa
- Aktiivinen osa: 3.9 in, lelun pää 1.5 in
- Passiivinen osa: 6.3 in, lelun pää 1.4 in

FUN FACTORY:n CoupleTOYS luotiin erityisesti pareille, jotka haluavat kokea toistensa eroottiset puolet. Ei tabuja, silti herkkä SHARE tarjoaa lukemattomia stimulaatiomahdollisuuksia. SHARE on sopii täydellisesti intohimoiseen yhdessäoloon, josta on poistettu tarpeettomat hienoudet.

Tämän kaksikon lyhyempi pää on tehty naisille. Se asettuu juuri sinne, mihin sen kuuluukin, ja pysyy siellä – paremmin kuin mikä tahansa muu markkinoilla oleva, siihen verrattava tuote. SHARE stimuloi samanaikaisesti aktiivista ja passiivista osapuolta. Pidempi pää tyydyttää leikkikaverin. Täydellinen pito, hieman kaareutuva pää ja joustava koostumus takaavat simulaation juuri oikeaan kohtaan.

Parit nauttivat todella intensiivisistä hetkistä tupladildo SHARE:n avulla ja valloittavat uusia ekstaasin ulottuvuuksia. SHARE on lelu aktiivisille naisille (ja miehille), jotka tietävät, mitä haluavat, ja elävät fantasioitaan jännitystä etsivän kumppanin kanssa.

Tupladildo on helppo asettaa, mukava käyttää ja voittaa fanit puolelleen luonnollisella muodollaan. STUBS:t, kuten kaikki FUN FACTORY:n dildot, on valmistettu 100% lääketiedetasoisesta silikonista. Ne ovat joustavia, tekemättä kuitenkaan kompromissia tarvittavan kiinteyden kohdalla, hellävaraisia vartalolle, helppoja huoltaa ja hypoallergeenisia. Viileässä suihkussa, lämpimässä kylpyammeessa tai makuuhuoneessa – monipuoliset seikkailut on taattu.

SHARE tarkoittaa kiivasta hauskuutta ja ylellisiä hetkiä kahdelle. Tuplaa intohimo, joka kasvaa aina, kun jaat sen.

tech
tech
verkkokaupan maksutavat