USB MAGNETIC CHARGER

Main Page > Clearance > Muut

USB MAGNETIC CHARGER
Manufacturer
FUN FACTORY
EAN
4032498801322
Stock amount
  
2 pcs
Delivery costs from
Delivery time from
3-7 days
3,99 €
orig. price
5,00 €
pcs

ENERGIANLÄHDE KAIKILLE LELUILLE YMPÄRI MAAILMAN

- CLICK ‘N’ CHARGE -teknologia
- Magneettinen USB-plugi
- Universaali laturi
- Vallankumouksellinen teknologia
- Tulee jokaisen uudelleenladattavan lelun mukana
- Myytävänä myös erikseen

USB MAGNETIC CHARGER – UUDELLEENENERGISOIVAA INTOHIMOA

Uutta virtaa alta aikayksikön. Varmistu, ettei lemi FUN FACTORY -lelusi ikinä simahda, joten parempi pitää USB MAGNETIC CHARGER aina lähelläsi.

Nyt jokaisen CLICK’N’CHARGE -vibraattorin mukana tuleva universaali USB-plugi salli latauksen jopa matkoilla ympäri maailman ilman paikallisten plugimallien rajoituksia. Rajaton hauskuus on taattu!

- CLICK ‘N’ CHARGE -teknologia
- Magneettinen USB-plugi
- Universaali laturi
- Vallankumouksellinen teknologia
- Tulee jokaisen uudelleenladattavan lelun mukana
- Myytävänä myös erikseen
- Metallinen yhdyspinta
- Voidaan käyttää ympäri maailman, kiitos USB:n
- plugi kaikille laitteille
- Ei lisäkustannuksia
- Ei paristoja

Perustarvikkeena - USB MAGNETIC CHARGER takaa, että jännittävä stimulaatio ja pulssianostattava intohimo eivät koskaan lopu. Lataaminen USB MAGNETIC CHARGER:lla on lastenleikkiä. Universaalissa laturissa on magneettinen piste, jota voidaan käyttää kaikkien CLICK’N’CHARGE -vibraattorien kanssa.

Vallankumouksellista ja helppoa teknologiaa. Aseta universaali plugi tietokoneesi USB-porttiin tai adapteri yleisimmille plugeille pistorasiaan. Kun yksikön valo syttyy, ”klikkaa” metallinen yhdispinta FUN FACTORY -vibraattorin magneettisen osan ”nappiin”. Onnistuneeseen lataukseen kahden magneetin tulee olla täysin samansuuntaisesti toistensa päällä. USB MAGNETIC CHARGER:n magneettiset yhdyspinnat takavat, ettö laturi pysyy yhdessä asennossa.

Magneettisen plugin FUN -logon punainen valo tarkoittaa, että vibraattori on yhdistetty sähkövirtaan. Kun se asetetaan leluun oikein, hallintapaneeliin syttyy myös valo. Lataus on valmis, kun lelu ei ole enää valaistu - USB MAGNETIC CHARGER voidaan irrottaa vibraattorista. Jos käynnissä oleva lelu yhdistetään USB MAGNETIC CHARGER:iin, vibraattori menee automaattisesti pois päältä. Kun USB MAGNETIC CHARGER on irrotettu, lelu voidaan uudelleenaktivoida käyttämällä kosketusnappeja. Lataus on valmis? Anna hauskuuden jatkua.

tech
tech
verkkokaupan maksutavat